al het nieuws

al het nieuws
  • overzicht
  • al het nieuws
  • branchenieuws
  • maatschappij
  • ontwikkeling
  • opleiding
  • opvoeding
  • persbericht
  • wetenschap

De Kleine Wereld wordt groter onder de vleugels van KidsFoundation

Berkel-Enschot, 11 november 2020

Kinderopvangorganisatie De Kleine Wereld, met 6 locaties in Berkel-Enschot, Mierlo en Rijen sluit zich per 10 november 2020 aan bij KidsFoundation, het moederbedrijf van verschillende toonaangevende kinderopvangorganisaties, die samen de best gewaardeerde kinderopvang in Nederland willen bieden. Edwin Spaan, directeur van De Kleine Wereld, ziet deze stap als een mooie kans voor De Kleine Wereld en haar medewerkers om zich verder te ontwikkelen.

“De afgelopen 20 jaar ben ik met veel overgave en passie directeur geweest van deze geweldige kinderopvangorganisatie. Om die passie te behouden en ook mezelf te blijven ontwikkelen, voel ik nu de behoefte om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen buiten de kinderopvang. Ik ben dan ook blij dat ik het stokje met een gerust hart kan overdragen aan een professionele organisatie als KidsFoundation”, geeft Edwin Spaan aan. “In KidsFoundation heb ik een partij gevonden die met aandacht naar De Kleine Wereld kijkt, de kernwaarden wil behouden en vanuit een krachtige visie de ambitie heeft om de best gewaardeerde kinderopvang te willen zijn. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat De Kleine Wereld, de medewerkers, kinderen en hun ouders, onder de vleugels van KidsFoundation een mooie toekomst tegemoet gaan.”

KidsFoundation; voor kinderen, ouders en opvangorganisaties

Om de kinderopvang naar een hoger plan te tillen, bundelt KidsFoundation haar krachten met onder andere universiteiten en ouders. Wat vinden ouders belangrijk? Wat zijn de recente wetenschappelijke ontwikkelingen? En hoe vertaal je dat naar een helder pedagogisch beleid dat de ontwikkeling van kinderen centraal stelt en stimuleert? Door zich dat continu af te vragen en te blijven onderzoeken, wil KidsFoundation de best gewaardeerde kinderopvang van Nederland bieden, die ook betaalbaar blijft. Zo kunnen kinderen op een gezonde en veilige manier steeds weer nieuwe stapjes zetten, groeien en hun talenten ontdekken.

De Kleine Wereld, een waardevolle toevoeging

Jeanine Lemmens, CEO van KidsFoundation, is heel blij dat De Kleine Wereld zich aansluit bij de organisatie: “Naast de decennialange ervaring in de kinderopvang, die De Kleine Wereld met zich meebrengt, en de kwaliteit van de dienstverlening is dit een heel mooie ontwikkeling voor onze organisatie in deze regio.
Ik kijk dan ook erg uit naar de samenwerking met de nieuwe directeur en onze nieuwe collega’s en heet de ouders en kinderen van De Kleine Wereld van harte welkom!”

lees meer uit de rubriek al het nieuws

Wat doet de ondernemingsraad binnen Partou?
De meeste organisaties met meer dan 50 medewerkers in dienst...
Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje verder bij Partou
Rosmalen, februari 2022 Per 1 april 2022 hoort kinderdagverblijf Lieve...
Kinderdagverblijf Otje verder bij Partou
Weesp, november 2021 Per 1 november 2021 heeft kinderdagverblijf Otje...
‘Ik ben trots dat we met de OR als eenheid optrekken’
“We zijn heel snel één geworden. Daar ben ik trots...

lees ook

Door onderzoek kinderopvang verbeteren
Hoe laat je peuters meer bewegen? Zorgt een moestuin ervoor...
Corona richtlijnen
Zondag 15 maart heeft de ministers Slob en Bruins een...
Smalltalk, de rol van taal in de kinderopvang
De taal van kinderen ontwikkelt zich in de eerste jaren...
Effecten 15 uur voorschoolse educatie voor alle peuters in Amsterdam
Sinds begin 2018 kunnen alle kinderen in Amsterdam die tussen...