al het nieuws

al het nieuws
  • overzicht
  • al het nieuws
  • branchenieuws
  • maatschappij
  • ontwikkeling
  • opleiding
  • opvoeding
  • persbericht
  • wetenschap

Kinderdagverblijf De 7 Dwergen wordt onderdeel KidsFoundation

Zwolle, 24 juli 2020

Kinderdagverblijf De 7 Dwergen, met 3 opvanglocaties in Zwolle, heeft zich per 16 juli 2020 aangesloten bij KidsFoundation. Oprichter en eigenaar, Tina van Dijk, ziet met deze stap ruimte voor De 7 Dwergen en haar medewerkers om zich verder te ontwikkelen.

Door in te spelen op de opvangwensen vanuit de veranderende arbeidsmarkt, heeft De 7 Dwergen zich – ook tijdens de crisisjaren – weten te onderscheiden door haar persoonlijke en flexibele instelling. Veel ouders hebben door deze werkwijze hun weg naar De 7 Dwergen weten te vinden, waar Tina van Dijk erg blij mee is. “De 7 Dwergen is nog steeds groeiende”, geeft ze aan. “Mijn medewerkers zijn daar een cruciaal en onlosmakelijk onderdeel van geweest. Daarom is het zo fijn dat het team zich door de nieuwe samenwerking kwalitatief verder kan blijven ontwikkelen. Dat is goed voor de kinderen, voor de ouders en voor de medewerkers zelf natuurlijk.”

Het team waar Tina zo trots op is en wat De 7 Dwergen maakt tot waar het nu staat, blijft de kinderen iedere dag liefdevol opvangen. De deskundigheid en persoonlijke benadering van het team, dat De 7 Dwergen zo kenmerkt, zullen voor ouders en kinderen onverminderd blijven voortbestaan, onder leiding van hun enthousiaste locatiemanagers.

KidsFoundation; voor kinderen, ouders en opvangorganisaties

Om de kinderopvang naar een hoger plan te tillen, bundelt KidsFoundation haar krachten met onder andere universiteiten en ouders. Wat vinden ouders belangrijk? Wat zijn de recente wetenschappelijke ontwikkelingen? En hoe vertaal je dat naar een helder pedagogisch beleid dat de ontwikkeling van kinderen centraal stelt en stimuleert? Door zich dat continu af te vragen en te blijven onderzoeken, wil KidsFoundation de best gewaardeerde kinderopvang van Nederland bieden, die ook betaalbaar blijft. Zo kunnen kinderen op een gezonde en veilige manier steeds weer nieuwe stapjes zetten, groeien en hun talenten ontdekken.

De 7 Dwergen; waardevolle aanvulling in de regio

KidsFoundation is blij dat De 7 Dwergen onderdeel wordt van de organisatie. Jeanine Lemmens, CEO van KidsFoundation: “We kijken er enorm naar uit om de kinderen, ouders en onze nieuwe collega’s te verwelkomen. De vestigingen van De 7 Dwergen in Zwolle zijn zowel qua karakter als qua ligging een waardevolle aanvulling voor onze organisatie. We vinden het dan ook fijn dat we ons aanbod aan ouders en kinderen op deze manier kunnen verbreden.”

Over de 7 Dwergen

De 7 Dwergen is een particuliere opvangorganisatie, opgericht in 2009, en biedt kleinschalige, professionele kinderdagopvang in een persoonlijke omgeving. Het bieden van veiligheid en het geven van warmte staan centraal. Net als het stimuleren van de ontwikkeling in spelvormen, die aansluiten bij de ontwikkeling, het niveau en de belevingswereld van het kind.

lees meer uit de rubriek al het nieuws

Zo bijzonder is de relatie tussen een pedagogisch medewerker en jouw kind
De laatste dag van jouw kind op het kinderdagverblijf of...
Waarom muziek maken op het kinderdagverblijf zo belangrijk is
Samen muziek maken is niet alleen leuk, het heeft ook...
‘t Parapluutje wordt onderdeel KidsFoundation
Raamsdonksveer, 1 juli 2020 ‘t Parapluutje, met twee opvanglocaties in...
Onderzoek: Meldcode kindermishandeling
Merken pedagogisch medewerkers in de kinderopvang ook niet-fysieke signalen van...

lees ook

Corona richtlijnen
Zondag 15 maart heeft de ministers Slob en Bruins een...
Smalltalk, de rol van taal in de kinderopvang
De taal van kinderen ontwikkelt zich in de eerste jaren...
Effecten 15 uur voorschoolse educatie voor alle peuters in Amsterdam
Sinds begin 2018 kunnen alle kinderen in Amsterdam die tussen...
Thuis in de opvang, een fijne start voor baby’s
Benieuwd naar hoe de overgang van thuis naar de kinderopvang...