onze labels

Onder de vlag van KidsFoundation opereren honderden lokale kinderdagverblijven, bso’s en peuteropvang-locaties. Inmiddels hebben zich verschillende labels bij KidsFoundation aangesloten en we groeien nog steeds. Samen maken we ons sterk voor de best gewaardeerde kinderopvang van Nederland.

Bevlogen vakmensen

Met ruim 200 kinderdagverblijven, 300 bso’s en meer dan 100 peutergroepen, is Smallsteps een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland. En toch voelt het er als thuis, dankzij de bevlogen medewerkers. Ze dragen geen cape en hebben geen superkrachten. Maar ze weten precies wat kinderen nodig hebben om te groeien. Ze zijn er als kinderen vallen en weer opstaan tijdens hun vele ontdekkingstochten. Elke dag weer. Het hele jaar door.

Sprookjesachtige kinderopvang

Koning Lijsterbaard, de Kleine Prins en de Sneeuwkoningin. De kinderopvanglocaties van Koningskinderen dragen allemaal een sprookjesnaam en zijn gehuisvest in tot de verbeelding sprekende panden. Sprookjes hebben een vaste plaats in de pedagogische werkwijze, o.a. vanwege de emotionele, sociale en creatieve kracht die ervan uitgaat. Het doel van Koningskinderen is de totale ontwikkeling van kinderen te stimuleren in een prettige en huiselijke omgeving. De vestigingen bieden diverse vormen van hoogwaardige kinderopvang en bso aan. Voor elke ouder wat wils!

Net zo fijn als thuis

Een warm welkom: dat is het gevoel dat The Kids Company kinderen wil geven. De kinderdagverblijven in Breda en Waalre hebben een huiselijke inrichting, die zorgt voor rust en vertrouwen. Er is een groot aanbod van speelgoed en activiteiten, zowel binnen als buiten. De vaste pedagogisch medewerkers werken vanuit de inzichten van de beste pedagogen. Met grote betrokkenheid stimuleren zij elk ontwikkelingsgebied van kinderen van 0-12 jaar. Alles voor een veilig en geborgen leerklimaat dat net zo fijn voelt als thuis.

Expert in activiteiten

In Lansingerland en Rotterdam is Zus en Zo gespecialiseerd in activiteitengerichte kinderopvang. Jonge kinderen leven zich uit met peutergym, oudere kinderen met acrogym en freerunning. Maar op het zorgvuldig ontworpen activiteitenprogramma staan ook muziek, zingen, dans, toneel, schilderen en koken. En lessen in zwemmen, skiën, snowboarden, schaatsen, tennis, judo en bootcamp. Elke dag variatie, maar plezier, kwaliteit en zorgzaamheid staan altijd voorop.

Ontdekken, spelen en beleven

Kindercentrum.nl biedt opvang op kinderdagverblijven, peuteropvanggroepen en basisscholen. Tussenschoolse opvang, buitenschoolse opvang, flexibele opvang, vakantieopvang, incidentele opvang: alles is mogelijk. De medewerkers werken vanuit een gedeelde visie: kinderen een plek bieden waar zij zich thuis voelen en waar ruimte is om te ontdekken, spelen en beleven. Er is daarom een goede balans tussen rust en activiteit en tussen structuur en flexibiliteit. Kindercentrum.nl heeft locaties in Apeldoorn, Voorst, Lochem, Zutphen en Overijssel-Oost.

Talent centraal

Kinderopvang is meer dan goede opvang en zorg. Het is een plek waar kinderen de kans krijgen zich in 100 talen te uiten. Kinderopvangorganisatie Kits in de stad Groningen zet het talent van kinderen centraal. Hoe ontdekken kinderen wie ze zijn, wat ze kunnen en waar ze blij van worden? Geïnspireerd door de pedagogische visie van Reggio Emilia en Emi Pikler biedt Kits een breed scala aan binnen- en buitenactiviteiten. Zelf ontdekken is daarbij de sleutel.

Elk kind een goede start

Kindercentrum Belle Fleur is meer dan een plek waar kinderen verblijven terwijl hun ouders werken. De zestien opvanglocaties in Breda en omgeving bieden geborgenheid, veiligheid en huiselijkheid. Persoonlijke aandacht is vanzelfsprekend, evenals plezier maken, ravotten, zingen, dansen en leren. De pedagogisch medewerkers werken met educatieve materialen en activiteiten die aansluiten bij de verschillende leeftijdsgroepen. Alles om kinderen een goede start te geven. Kindercentrum Belle Fleur heeft sinds kort ook een eigen sport-bso.

Kinderopvang op maat

Kindercentrum de Speelbrug is een vijfsterrenomgeving voor flexibele kinderopvang in de Bollenstreek. Kapper, haal- en brengservice, ontbijt, warme maaltijd: dankzij de vele extra services krijgen ouders maximaal de ruimte om zorg en arbeid te combineren. Daarbij kunnen zij rekenen op een warme opvangplek waar opvoeden, onderwijs en ontspanning samengaan. De positieve sfeer en individuele aandacht zorgen voor optimale ontwikkelingskansen. Opvang op maat voor elk kind én elk werkschema.

Dorps karakter

Kindercentrum Nijntje Pluis is een kleinschalige kinderopvang met zes vestigingen in de gemeente Dinkelland. Mede dankzij de betrokken, enthousiaste teams voelen kinderen zich al snel thuis en ontwikkelen ze zich spelenderwijs. Het dorpse karakter uit zich in persoonlijk contact met de ouders en samenwerking met ondernemers en voorzieningen in de buurt, zoals de bibliotheek, het verzorgingstehuis en sportverenigingen.

Spelend leren

Ieder kind gaat na een actieve dag opvang met een glimlach naar huis. Dat is de ambitie van SKS Alles Kids in Spijkenisse, Poortugaal, Rhoon, Barendrecht, Nootdorp en Den Haag. Spelend leren is de norm in de kinderdagverblijven, peuterdagopvang en bso-locaties. Maar kinderen ontwikkelen zich het beste als ouders en kinderopvangorganisaties samenwerken. Daarom organiseert SKS Alles Kids ook activiteiten voor ouders. Van gratis workshops tot opvoedhulp.