onze labels

Onder de vlag van KidsFoundation opereren honderden lokale kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en andere kinderopvangorganisaties. Inmiddels hebben zich verschillende labels bij KidsFoundation aangesloten en we groeien nog steeds. Samen maken we ons sterk voor de best gewaardeerde kinderopvang van Nederland.

Bevlogen vakmensen

Met ruim 220 kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en locaties voor buitenschoolse opvang, is Smallsteps een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland. En toch voelt het er als thuis, dankzij de bevlogen medewerkers. Ze dragen geen cape en hebben geen superkrachten. Maar ze weten precies wat kinderen nodig hebben om te groeien. Ze zijn er als kinderen vallen en weer opstaan tijdens hun vele ontdekkingstochten. Elke dag weer. Het hele jaar door.

Expert in activiteiten

In Lansingerland en Rotterdam is Zus en Zo gespecialiseerd in activiteitengerichte kinderopvang. Jonge kinderen leven zich uit met peutergym, oudere kinderen met acrogym en freerunning. Maar op het zorgvuldig ontworpen activiteitenprogramma staan ook muziek, zingen, dans, toneel, schilderen en koken. En lessen in zwemmen, skiën, snowboarden, schaatsen, tennis, judo en bootcamp. Elke dag variatie, maar plezier, kwaliteit en zorgzaamheid staan altijd voorop.

Ontdekken, spelen en beleven

Kindercentrum.nl biedt opvang op kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en basisscholen. Tussenschoolse opvang, buitenschoolse opvang, flexibele opvang, vakantieopvang, incidentele opvang: alles is mogelijk. De medewerkers werken vanuit een gedeelde visie: kinderen een plek bieden waar zij zich thuis voelen en waar ruimte is om te ontdekken, spelen en beleven. Er is daarom een goede balans tussen rust en activiteit en tussen structuur en flexibiliteit. Kindercentrum.nl heeft locaties in Apeldoorn, Voorst, Lochem, Zutphen en Overijssel-Oost.

Talent centraal

Kinderopvang is meer dan goede opvang en zorg. Het is een plek waar kinderen de kans krijgen zich in 100 talen te uiten. Kinderopvangorganisatie KITS in de stad Groningen zet het talent van kinderen centraal. Hoe ontdekken kinderen wie ze zijn, wat ze kunnen en waar ze blij van worden? Geïnspireerd door de pedagogische visie van Reggio Emilia en Emi Pikler biedt KITS een breed scala aan binnen- en buitenactiviteiten. Zelf ontdekken is daarbij de sleutel.

Elk kind een goede start

Kindercentrum Belle Fleur is meer dan een plek waar kinderen verblijven terwijl hun ouders werken. De zestien opvanglocaties in Breda en omgeving bieden geborgenheid, veiligheid en huiselijkheid. Persoonlijke aandacht is vanzelfsprekend, evenals plezier maken, ravotten, zingen, dansen en leren. De pedagogisch medewerkers werken met educatieve materialen en activiteiten die aansluiten bij de verschillende leeftijdsgroepen. Alles om kinderen een goede start te geven. Kindercentrum Belle Fleur heeft sinds kort ook een eigen sport-bso.

 

Kinderopvang op maat

Kindercentrum De Speelbrug is een vijfsterrenomgeving voor flexibele kinderopvang in de Bollenstreek. Kapper, haal- en brengservice, ontbijt, warme maaltijd: dankzij de vele extra services krijgen ouders maximaal de ruimte om zorg en arbeid te combineren. Daarbij kunnen zij rekenen op een warme opvangplek waar opvoeden, onderwijs en ontspanning samengaan. De positieve sfeer en individuele aandacht zorgen voor optimale ontwikkelingskansen. Opvang op maat voor elk kind én elk werkschema.

Spelend leren

Ieder kind gaat na een actieve dag opvang met een glimlach naar huis. Dat is de ambitie van SKS Alles Kids in Spijkenisse, Poortugaal, Rhoon, Barendrecht, Nootdorp en Den Haag. Spelend leren is de norm in de kinderdagverblijven, peuterdagopvang en bso-locaties. Maar kinderen ontwikkelen zich het beste als ouders en kinderopvangorganisaties samenwerken. Daarom organiseert SKS Alles Kids ook actviteiten voor ouders. Van gratis workshops tot opvoedhulp.