Onze labels

Regelmatig sluiten nieuwe kinderopvangorganisaties zich bij ons aan, om verder te gaan onder de vlag van KidsFoundation. Hierdoor hebben we inmiddels vele lokale kinderdagverblijven, bso’s en peuteropvanglocaties en groeien we nog steeds. Samen maken we ons sterk voor de best gewaardeerde kinderopvang van Nederland. Hieronder stellen we onze labels graag aan je voor.

Bevlogen vakmensen

Met ruim 900 kinderdagverblijven, bso’s en peutergroepen is Partou de grootste kinderopvangorganisatie van Nederland. En toch voelt het er als thuis, dankzij de bevlogen medewerkers. Ze dragen geen cape en hebben geen superkrachten. Maar ze weten precies wat kinderen nodig hebben om te groeien. Ze zijn er als kinderen vallen en weer opstaan tijdens hun vele ontdekkingstochten. Elke dag weer. Het hele jaar door. Sluit een nieuwe kinderopvangorganisatie zich bij KidsFoundation aan, dan wordt ze meestal opgenomen in de Partou-familie. Zodat de pedagogisch medewerkers zich elke dag volledig kunnen richten op wat ze het liefste doen, zorgen voor ‘hun’ kinderen, wetende dat ze op alle andere gebieden ondersteund worden door hun collega’s van het servicekantoor.

Sprookjesachtige kinderopvang

Koning Lijsterbaard, de Kleine Prins en de Sneeuwkoningin. De kinderopvanglocaties van Koningskinderen dragen allemaal een sprookjesnaam en zijn gehuisvest in tot de verbeelding sprekende panden. Sprookjes hebben een vaste plaats in de pedagogische werkwijze, o.a. vanwege de emotionele, sociale en creatieve kracht die ervan uitgaat. Het doel van Koningskinderen is de totale ontwikkeling van kinderen te stimuleren in een prettige en huiselijke omgeving. De vestigingen bieden diverse vormen van hoogwaardige kinderopvang en bso aan. Voor elke ouder wat wils!