al het nieuws

al het nieuws
  • overzicht
  • al het nieuws
  • branchenieuws
  • maatschappij
  • ontwikkeling
  • opleiding
  • opvoeding
  • persbericht
  • wetenschap

Overname Kinderdagverblijf De Kangoeroe door Partou

Huizen, 11 januari 2021

Kinderdagverblijf De Kangoeroe, met twee locaties in Huizen, heeft zich aangesloten bij Partou kinderopvang, die sinds 2020 één organisatie vormt met Smallsteps. Samen willen zij de best gewaardeerde kinderopvang in Nederland bieden. De Kangoeroe is vanaf vandaag onderdeel van deze gezamenlijke toekomst.

Diane Fanger, eigenaar van Kinderdagverblijf De Kangoeroe, vindt 2021 een mooi moment om het stokje over te dragen: “In 1994 ben ik begonnen met De Kangoeroe, om kleinschalige, professionele opvang te bieden in huiselijke sfeer. Met succes! In de afgelopen 26 jaar is onze organisatie met twee mooie locaties een begrip geworden in Huizen. Locaties die met hun enthousiaste en betrokken teams iedere dag het verschil maken voor de kinderen. Om De Kangoeroe de kans te geven verder te groeien en te ontwikkelen, heb ik besloten me aan te sluiten bij Partou kinderopvang”.

Wat is Partou?

Partou kinderopvang heeft samen met Smallsteps als doel om ouders landelijk de best denkbare en meest gewaardeerde kinderopvang te bieden, in hun eigen buurt. Veilig en vertrouwd. Partou is een professionele, betrouwbare organisatie, die kinderen dagelijks op weg helpt bij hun ontwikkeling. Dit gebeurt in een veilige, liefdevolle omgeving waar persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Kinderen ontdekken hier de wereld en ontwikkelen zich spelenderwijs in hun eigen tempo. Ze leren van jongs af aan om vrienden te maken. Want vriendschap geeft kinderen veerkracht en vertrouwen. Vrienden zijn er altijd voor je, bij moeilijke en mooie momenten, je hele leven lang. Dat gunt Partou ieder kind.

Jeanine Lemmens, Algemeen Directeur van Partou en Smallsteps, is erg blij dat Kinderdagverblijf De Kangoeroe zich aansluit bij Partou: “Het warme en persoonlijke karakter van De Kangoeroe is een voorbeeld voor velen. Diane heeft met veel toewijding een mooie kinderopvangorganisatie opgebouwd. Ze kan trots zijn op het resultaat. We heten onze nieuwe collega’s, ouders en natuurlijk de kinderen van De Kangoeroe dan ook van harte welkom bij Partou!”

lees meer uit de rubriek al het nieuws

Wat doet de ondernemingsraad binnen Partou?
De meeste organisaties met meer dan 50 medewerkers in dienst...
Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje verder bij Partou
Rosmalen, februari 2022 Per 1 april 2022 hoort kinderdagverblijf Lieve...
Kinderdagverblijf Otje verder bij Partou
Weesp, november 2021 Per 1 november 2021 heeft kinderdagverblijf Otje...
‘Ik ben trots dat we met de OR als eenheid optrekken’
“We zijn heel snel één geworden. Daar ben ik trots...

lees ook

Door onderzoek kinderopvang verbeteren
Hoe laat je peuters meer bewegen? Zorgt een moestuin ervoor...
Corona richtlijnen
Zondag 15 maart heeft de ministers Slob en Bruins een...
Smalltalk, de rol van taal in de kinderopvang
De taal van kinderen ontwikkelt zich in de eerste jaren...
Effecten 15 uur voorschoolse educatie voor alle peuters in Amsterdam
Sinds begin 2018 kunnen alle kinderen in Amsterdam die tussen...