al het nieuws

al het nieuws
  • overzicht
  • al het nieuws
  • branchenieuws
  • maatschappij
  • ontwikkeling
  • opleiding
  • opvoeding
  • persbericht
  • wetenschap

Kinderdagverblijf Otje verder bij Partou

Weesp, november 2021

Per 1 november 2021 heeft kinderdagverblijf Otje in Weesp zich aangesloten bij Partou. Een besluit van eigenaren Sevgi Tonkas en Femke van der Meer, die zo meer tijd krijgen voor hun gezin, zich in alle rust op hun toekomstwensen kunnen beraden en Otje graag in goede handen achterlaten.

Zelf verwoorden Sevgi en Femke hun besluit als volgt: “11 jaar geleden startten we met Kinderdagverblijf Otje vanuit de gedachte dat de kinderopvang waar we toen zelf gebruik van maakten, beter kon. Gezien het aantal kinderen dat we vandaag de dag dagelijks opvangen, zijn we in onze opzet geslaagd. Waar we in 2010 begonnen met vier groepen op de Hogeweyselaan in Weesp, verhuisden we eind 2019/begin 2020 naar een nieuwe, grotere locatie op de Flevolaan, waar we inmiddels zeven groepen tellen. We zijn enorm trots dat we dit samen met ons team bereikt hebben.

Door de snelle groei van ons kinderdagverblijf hebben we echter ook gemerkt dat het aansturen van een steeds groter wordende kinderopvang intensief is en steeds meer inzet, tijd en energie van ons vraagt. Inzet, tijd en energie die we ook graag aan ons gezin geven. Om dat te kunnen doen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat onze kinderopvang goed blijft gaan en nog verder kan doorgroeien, gezien de grote vraag naar kinderopvang in Weesp, hebben we besloten om Otje over te dragen aan Partou kinderopvang. Met pijn in ons hart, maar in de volle overtuiging dat dit de beste beslissing is voor de kinderen, hun ouders en ook voor ons.

Partou

Partou heeft als doel om ouders landelijk de best denkbare en meest gewaardeerde kinderopvang bieden in hun eigen buurt. Professioneel georganiseerde kinderopvang met een lokaal karakter.

Otje, een waardevolle toevoeging

Jeanine Lemmens, algemeen directeur van Partou, is heel blij dat Otje zich aansluit: “Het warme en persoonlijke karakter van kinderdagverblijf Otje is een voorbeeld voor velen. Sevgi en Femke hebben vol toewijding een fijne kinderopvang neergezet, waar ze trots op kunnen zijn. Dat zetten we graag zo voort. We heten onze nieuwe collega’s, ouders en natuurlijk de kinderen van Otje dan ook van harte welkom binnen de Partou familie!

lees meer uit de rubriek al het nieuws

Wat doet de ondernemingsraad binnen Partou?
De meeste organisaties met meer dan 50 medewerkers in dienst...
Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje verder bij Partou
Rosmalen, februari 2022 Per 1 april 2022 hoort kinderdagverblijf Lieve...
‘Ik ben trots dat we met de OR als eenheid optrekken’
“We zijn heel snel één geworden. Daar ben ik trots...
Onderzoek: optimaal beweegpatroon voor kinderen
Hoeveel bewegen kinderen op een dag? Hoeveel uur brengen zij...

lees ook

Door onderzoek kinderopvang verbeteren
Hoe laat je peuters meer bewegen? Zorgt een moestuin ervoor...
Corona richtlijnen
Zondag 15 maart heeft de ministers Slob en Bruins een...
Smalltalk, de rol van taal in de kinderopvang
De taal van kinderen ontwikkelt zich in de eerste jaren...
Effecten 15 uur voorschoolse educatie voor alle peuters in Amsterdam
Sinds begin 2018 kunnen alle kinderen in Amsterdam die tussen...