persbericht

persbericht
  • overzicht
  • al het nieuws
  • branchenieuws
  • maatschappij
  • ontwikkeling
  • opleiding
  • opvoeding
  • persbericht
  • wetenschap

leestijd: 2 minutes

Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje verder bij Partou

Rosmalen, februari 2022

Per 1 april 2022 hoort kinderdagverblijf Lieve Zoete Gerritje, met drie locaties in Rosmalen en Den Dungen, bij Partou. Een besluit van eigenaren Martine van Geenen en Roland Plum, die al enige tijd in Kroatië wonen en hiermee de vrijheid krijgen om daar hun bestaan en hun toekomst verder op te bouwen.

Zelf verwoordt Martine haar besluit als volgt: “Ruim 22 jaar geleden startte ik met Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje vanuit de gedachte dat de kinderopvang beter kon. Gezien het aantal kinderen dat we vandaag de dag dagelijks opvangen, op het kinderdagverblijf, de peuter- en buitenschoolse opvang, zijn we in onze opzet geslaagd. Waar ik in 1999 begon met het opvangen van een aantal kinderen, zijn we nu uitgebreid naar drie locaties in Rosmalen en Den Dungen. Ik ben er enorm trots op dat Roland en ik dit samen met ons team bereikt hebben.
In de loop der jaren zijn de regels en protocollen echter toegenomen en wordt het steeds lastiger om de opvang te organiseren, zoals wij denken dat het beste is voor het kind. Het aansturen van een steeds groter wordende kinderopvang is intensief en vraagt steeds meer inzet, tijd en energie. Door de betrokkenheid van het team en uit liefde voor de kinderen die we dagelijks opvangen, heb ik het leiden van Zoete Lieve Gerritje en de bijbehorende verantwoordelijkheid voor de kinderen nog heel lang heel graag gedaan. Maar nu we al enige tijd geleden ons huis hebben verkocht en zijn afgereisd naar Kroatië, hebben we ingezien dat de verantwoordelijkheid voor Zoete Lieve Gerritje niet meer past bij een reizend en onafhankelijk bestaan.. Daarom hebben we besloten om Zoete Lieve Gerritje over te dragen aan Partou kinderopvang. Ondanks de afstand, met pijn in ons hart, maar in de volle overtuiging dat dit de beste beslissing is voor de kinderen, hun ouders en ook voor ons.”

Zoete Lieve Gerritje past binnen de Partou-familie
Partou heeft als doel om ouders landelijk de best denkbare en meest gewaardeerde kinderopvang bieden in hun eigen buurt. Professioneel georganiseerde kinderopvang met een lokaal karakter.

Jeanine Lemmens, algemeen directeur van Partou, is heel blij dat de drie locaties van Zoete Lieve Gerritje bij de Partou-familie gaan horen. “Een prachtige mogelijkheid om de kwalitatieve kinderopvang die Zoete Lieve Gerritje al zo’n 22 jaar biedt in de kernen van Rosmalen en Den Dungen voort te zetten en een mooie toekomst te geven onder de vleugels van Partou.”

lees meer uit de rubriek persbericht

Kinderdagverblijf Otje verder bij Partou
Weesp, november 2021 Per 1 november 2021 heeft kinderdagverblijf Otje...
Pido Kinderopvang verder bij Smallsteps
Haren, 5 maart 2021 Per 1 juni 2021 sluit Pido...
Kinderdagverblijf De Zonnestraaltjes verder bij Smallsteps
Bleiswijk, 19 februari 2021 Per 1 mei 2021 sluit Kinderdagverblijf...
Overname Kinderdagverblijf De Kangoeroe door Partou
Huizen, 11 januari 2021 Kinderdagverblijf De Kangoeroe, met twee locaties...

lees ook

Wat doet de ondernemingsraad binnen Partou?
De meeste organisaties met meer dan 50 medewerkers in dienst...
‘Ik ben trots dat we met de OR als eenheid optrekken’
“We zijn heel snel één geworden. Daar ben ik trots...
Onderzoek: optimaal beweegpatroon voor kinderen
Hoeveel bewegen kinderen op een dag? Hoeveel uur brengen zij...
Onderzoek: hoe stimuleer je het eten van meer groente en fruit op kinderdagverblijven?
Het kinderdagverblijf is de plek bij uitstek om het eten...