al het nieuws

al het nieuws
  • overzicht
  • al het nieuws
  • branchenieuws
  • maatschappij
  • ontwikkeling
  • opleiding
  • opvoeding
  • persbericht
  • wetenschap

leestijd: 3 minuten

KidsFoundation neemt locaties kinderopvang Just Kiddies over

Bleiswijk, 28 augustus 2019

Just Kiddies, met 9 kinderdagverblijven en bso locaties in o.a. Bleiswijk en Leiden, sluit zich aan bij KidsFoundation, het moederbedrijf van verschillende toonaangevende kinderopvangorganisaties. Oprichters en eigenaren, Bram en Simone Halters, zien met deze stap ruimte voor Just Kiddies en haar medewerkers om zich verder te ontwikkelen.

“We zijn heel blij dat we het stokje kunnen overdragen aan KidsFoundation”, geeft Bram Halters aan. “In 2005 openden we onze eerste locatie in Bleiswijk en er staat nu een prachtige organisatie met fantastische medewerkers. We zitten nog vol ambitie en energie, maar na 15 jaar Just Kiddies merkten Simone en ik dat er de behoefte ontstond om ons op andere ondernemersactiviteiten te kunnen richten. We hebben met een aantal partijen gesproken, maar de gesprekken met KidsFoundation maakten op ons de meeste indruk. Ze zijn er de afgelopen jaren in geslaagd om de noodzakelijke professionalisering in de markt vorm te geven. En het team straalt een enorme ambitie en gedrevenheid uit. Dat sluit goed aan bij de manier waarop de medewerkers van Just Kiddies met hun vak omgaan. De kennis en ervaring van KidsFoundation biedt de mogelijkheid om de dienstverlening van Just Kiddies inhoudelijk verder te versterken. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in, dat Just Kiddies een mooie toekomst tegemoet gaat onder de vleugels van KidsFoundation.”

KidsFoundation; voor kinderen, ouders en opvangorganisaties
Om de kinderopvang naar een hoger plan te tillen, bundelt KidsFoundation haar krachten met onder andere universiteiten en ouders. Wat vinden ouders belangrijk? Wat zijn de recente wetenschappelijke ontwikkelingen? En hoe vertaal je dat naar een helder pedagogisch beleid dat de ontwikkeling van kinderen centraal stelt en stimuleert? Door zich dat continu af te vragen en te blijven onderzoeken, wil KidsFoundation de best gewaardeerde kinderopvang van Nederland bieden, die ook betaalbaar blijft. Zo kunnen kinderen op een gezonde en veilige manier steeds weer nieuwe stapjes zetten, groeien en hun talenten ontdekken.

Just Kiddies; waardevolle aanvulling in de regio
KidsFoundation is blij dat Just Kiddies onderdeel wordt van de organisatie. Jeanine Lemmens, CEO van KidsFoundation: “We kijken er enorm naar uit om de kinderen, ouders en onze nieuwe collega’s te verwelkomen. De locaties van Just Kiddies in Leiden en Bleiswijk passen goed bij de locaties die Zus en Zo en Smallsteps in deze plaatsen heeft. We vinden het fijn dat we ons aanbod aan ouders en kinderen op deze manier kunnen verbreden.”

lees meer uit de rubriek al het nieuws

Wat doet de ondernemingsraad binnen Partou?
De meeste organisaties met meer dan 50 medewerkers in dienst...
Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje verder bij Partou
Rosmalen, februari 2022 Per 1 april 2022 hoort kinderdagverblijf Lieve...
Kinderdagverblijf Otje verder bij Partou
Weesp, november 2021 Per 1 november 2021 heeft kinderdagverblijf Otje...
‘Ik ben trots dat we met de OR als eenheid optrekken’
“We zijn heel snel één geworden. Daar ben ik trots...

lees ook

Door onderzoek kinderopvang verbeteren
Hoe laat je peuters meer bewegen? Zorgt een moestuin ervoor...
Corona richtlijnen
Zondag 15 maart heeft de ministers Slob en Bruins een...
Smalltalk, de rol van taal in de kinderopvang
De taal van kinderen ontwikkelt zich in de eerste jaren...
Effecten 15 uur voorschoolse educatie voor alle peuters in Amsterdam
Sinds begin 2018 kunnen alle kinderen in Amsterdam die tussen...