al het nieuws

al het nieuws
  • overzicht
  • al het nieuws
  • branchenieuws
  • maatschappij
  • ontwikkeling
  • opleiding
  • opvoeding
  • persbericht
  • wetenschap

leestijd: 3 minuten

Kindercentrum Nijntje Pluis groeit verder bij KidsFoundation

Dinkelland, 30 oktober 2019

Maandag 28 oktober werd bekend dat Kindercentrum Nijntje Pluis, met 6 vestigingen in de gemeente Dinkelland, onderdeel wordt van KidsFoundation. KidsFoundation is het moederbedrijf van diverse toonaangevende kinderopvangorganisaties die samenwerken om landelijk de best gewaardeerde kinderopvang te bieden.

José en Peter Scheuten, samen eigenaar van Nijntje Pluis: “Wij zien deze stap als een volgende fase in de groei en ontwikkeling van Nijntje Pluis. Natuurlijk is het spannend om de kinderopvang die wij 26 jaar geleden zijn begonnen, om ouders meer flexibiliteit en kwaliteit te bieden, over te dragen aan KidsFoundation. Maar wij zien het vooral als een uitdaging. Voor Nijntje Pluis én voor ons. Het geeft ons rust en zekerheid, dat wat wij hebben opgebouwd in al die jaren, in de professionele handen van KidsFoundation verder kan groeien. In de wetenschap dat zij dezelfde visie heeft op de zorg voor en ontwikkeling van kinderen. Onder de vleugels van KidsFoundation gaat Nijntje Pluis een mooie toekomst tegemoet.”

KidsFoundation; voor kinderen, ouders en opvangorganisaties
Om de kinderopvang naar een hoger plan te tillen, bundelt KidsFoundation haar krachten met onder andere universiteiten en ouders. Wat vinden ouders belangrijk? Wat zijn de recente wetenschappelijke ontwikkelingen? En hoe vertaal je dat naar een helder pedagogisch beleid dat de ontwikkeling van kinderen centraal stelt en stimuleert? Door zich dat continu af te vragen en te blijven onderzoeken, wil KidsFoundation de best gewaardeerde kinderopvang van Nederland bieden, die ook betaalbaar blijft. Zo kunnen kinderen op een gezonde en veilige manier steeds weer nieuwe stapjes zetten, groeien en hun talenten ontdekken.

Kindercentrum Nijntje Pluis, een mooie aanvulling voor KidsFoundation
Jeanine Lemmens, CEO van KidsFoundation, is erg blij met de uitbreiding: “Wat fijn dat José en Peter hun ‘kind’ aan ons toevertrouwen. Door deze mooie aanvulling op ons aanbod in deze regio, kunnen we verder bouwen aan de kwaliteit van de kinderopvang, zowel lokaal als landelijk, nu en in de toekomst. Wij zijn dan ook heel blij de medewerkers, kinderen, ouders en verzorgers van Kindercentrum Nijntje Pluis welkom te mogen heten bij onze KidsFoundation-familie.”

lees meer uit de rubriek al het nieuws

Wat doet de ondernemingsraad binnen Partou?
De meeste organisaties met meer dan 50 medewerkers in dienst...
Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje verder bij Partou
Rosmalen, februari 2022 Per 1 april 2022 hoort kinderdagverblijf Lieve...
Kinderdagverblijf Otje verder bij Partou
Weesp, november 2021 Per 1 november 2021 heeft kinderdagverblijf Otje...
‘Ik ben trots dat we met de OR als eenheid optrekken’
“We zijn heel snel één geworden. Daar ben ik trots...

lees ook

Door onderzoek kinderopvang verbeteren
Hoe laat je peuters meer bewegen? Zorgt een moestuin ervoor...
Corona richtlijnen
Zondag 15 maart heeft de ministers Slob en Bruins een...
Smalltalk, de rol van taal in de kinderopvang
De taal van kinderen ontwikkelt zich in de eerste jaren...
Effecten 15 uur voorschoolse educatie voor alle peuters in Amsterdam
Sinds begin 2018 kunnen alle kinderen in Amsterdam die tussen...