al het nieuws

al het nieuws
  • overzicht
  • al het nieuws
  • branchenieuws
  • maatschappij
  • ontwikkeling
  • opleiding
  • opvoeding
  • persbericht
  • wetenschap

Pido Kinderopvang verder bij Smallsteps

Haren, 5 maart 2021

Per 1 juni 2021 sluit Pido Kinderopvang in Haren zich aan bij Smallsteps kinderopvang. Een besluit van eigenaresse Jannet de Visser, die zich vol passie op andere (toekomst)wensen gaat richten en Pido graag in goede handen achterlaat.

Zelf verwoordt Jannet haar besluit als volgt: “Na 11 jaar in het basisonderwijs gewerkt te hebben, trok ik in 1992 de stoute schoenen aan. Met mijn achtergrond en enorme passie wilde ik graag een goede basis meegeven aan kinderen en ze helpen groeien en ontwikkelen. Dat is meer dan gelukt volgens mij. Ik heb de afgelopen 29 jaar – ja, echt zoveel! – zo enorm veel geleerd én plezier gehad!
Inspelend op de wensen van de kinderen én hun ouders en rekening houdend met de wet- en regelgeving veranderde er veel door de jaren heen. Dat was soms echt pionieren. Zo waren een aantal ontwikkelingen die nu in de Wet IKK vastliggen, al veel langer onderdeel van Pido Kinderopvang, bijvoorbeeld het mentorschap.

Voor mij is nu de tijd gekomen om het stokje over te dragen aan Smallsteps kinderopvang. Met trots! Want wat heb ik met mijn collega’s, de kinderen en hun ouders genoten.”

Smallsteps kinderopvang

Smallsteps kinderopvang is onderdeel van KidsFoundation, een organisatie waarbinnen verschillende toonaangevende kinderopvangorganisaties samenwerken met maar één gezamenlijk doel: ouders de best denkbare en meest gewaardeerde kinderopvang bieden in hun eigen buurt. Professioneel georganiseerde kinderopvang met een lokaal karakter.

Pido, een waardevolle toevoeging

Jeanine Lemmens, algemeen directeur van KidsFoundation, is heel blij dat Pido zich aansluit bij Smallsteps: “Het persoonlijke karakter van Pido Kinderopvang is een voorbeeld voor velen. Jannet heeft met veel toewijding en passie twee prachtige kinderopvanglocaties neergezet. Zij kan trots zijn op het resultaat. We heten onze nieuwe collega’s, ouders en natuurlijk de kinderen van Pido dan ook van harte welkom binnen de Smallsteps familie!

lees meer uit de rubriek al het nieuws

Wat doet de ondernemingsraad binnen Partou?
De meeste organisaties met meer dan 50 medewerkers in dienst...
Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje verder bij Partou
Rosmalen, februari 2022 Per 1 april 2022 hoort kinderdagverblijf Lieve...
Kinderdagverblijf Otje verder bij Partou
Weesp, november 2021 Per 1 november 2021 heeft kinderdagverblijf Otje...
‘Ik ben trots dat we met de OR als eenheid optrekken’
“We zijn heel snel één geworden. Daar ben ik trots...

lees ook

Door onderzoek kinderopvang verbeteren
Hoe laat je peuters meer bewegen? Zorgt een moestuin ervoor...
Corona richtlijnen
Zondag 15 maart heeft de ministers Slob en Bruins een...
Smalltalk, de rol van taal in de kinderopvang
De taal van kinderen ontwikkelt zich in de eerste jaren...
Effecten 15 uur voorschoolse educatie voor alle peuters in Amsterdam
Sinds begin 2018 kunnen alle kinderen in Amsterdam die tussen...