al het nieuws

al het nieuws
  • overzicht
  • al het nieuws
  • branchenieuws
  • maatschappij
  • ontwikkeling
  • opleiding
  • opvoeding
  • persbericht
  • wetenschap

Koningskinderen groeit verder onder de vleugels van KidsFoundation

Koningskinderen, met 7 grote kinderopvanglocaties in de regio ’t Gooi sluit zich aan bij KidsFoundation, een koepelorganisatie waaronder verschillende toonaangevende kinderopvangbedrijven samenwerken om landelijk de best gewaardeerde kinderopvang te bieden. Het management van familiebedrijf Koningskinderen ziet deze stap als een heel mooie ontwikkeling met het oog op de ambities voor de toekomst.

“Deze keuze geeft ons de mogelijkheid om onze dienstverlening inhoudelijk verder te versterken en biedt volop ruimte om onze uitbreidingsplannen te gaan realiseren. Binnen en buiten onze regio is er grote behoefte aan kwalitatief hoogwaardige kinderopvang”, zegt Jelmer Kruijt, directeur van Koningskinderen. “Veertig jaar geleden is mijn moeder daarmee gestart en wij zetten die lijn als familie graag voort met een professionele organisatie als KidsFoundation achter ons. Zo krijgen wij de mogelijkheid om aan de groeiende vraag te voldoen en samen nieuwe vestigingen te openen die diezelfde warmte en kwaliteit uitstralen.”

KidsFoundation; voor kinderen, ouders en opvangorganisaties
Om de kinderopvang naar een hoger plan te tillen, bundelt KidsFoundation haar krachten met onder andere universiteiten en ouders. Wat vinden ouders belangrijk? Wat zijn de recente wetenschappelijke ontwikkelingen? En hoe vertaal je dat naar een helder pedagogisch beleid dat de ontwikkeling van kinderen centraal stelt en stimuleert? Door ons dat continu af te vragen en te blijven onderzoeken, wil KidsFoundation de best gewaardeerde kinderopvang van Nederland bieden, die ook betaalbaar blijft. Zo kunnen kinderen op een gezonde en veilige manier steeds weer nieuwe stapjes zetten, groeien en hun talenten ontdekken.

Koningskinderen biedt waardevolle bijdrage
KidsFoundation is heel blij dat Koningskinderen onderdeel wordt van de organisatie. Jeanine Lemmens, CEO van KidsFoundation: “Naast de decennia lange ervaring in de kinderopvang die Koningskinderen met zich meebrengt, de hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening en de gunstig gelegen locaties in ’t Gooi, is dit een heel mooie ontwikkeling voor onze organisatie in deze regio. Ik ben er dan ook ontzettend trots op dat dit familiebedrijf toetreedt tot de KidsFoundation-familie en heet de familie Kruijt, alle medewerkers, kinderen en ouders van Koningskinderen van harte welkom.”

________________________________________________________________
Noot voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op met:

KidsFoundation
Marika Zijp
06-278 839 99
pers@kidsfoundation.nl

Koningskinderen
Jelmer Kruijt
06-24682766
j.kruyt@konings-kinderen.nl

Over KidsFoundation
KidsFoundation telt circa 350 locaties en biedt kwalitatief hoogstaande kinderopvang aan bijna 32.000 kinderen in Nederland. Dit zijn vooral kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties. KidsFoundation is de grootste speler binnen de kinderopvang in Nederland en de moederorganisatie van Kinderopvang Zus en Zo, Kinderdagverblijf Kits, Kindercentrum De Speelbrug, Smallsteps kinderopvang, SKS Alles Kids, Kindercentrum Belle Fleur en Kindercentrum.nl. KidsFoundation heeft de ambitie om ouders de best denkbare en meest gewaardeerde kinderopvang te bieden in hun buurt.

Koningskinderen
Het fundament van Koningskinderen werd ruim 35 jaar geleden gelegd. Vanuit idealisme en wegens gebrek aan goede en constructieve opvang, werd het idee geboren om in de huiselijke sfeer opvang te realiseren. Dat gebeurde in de vorm van een kleinschalig peuterklasje aan huis, in Bussum. Wegens succes werd jaren later besloten om meer professionele en hoogwaardige kinderopvang aan te gaan bieden, die nog meer aansloot op de inmiddels veranderde vraag. De eerste locatie in Naarden Vesting opende haar deuren in 1996, gevolgd door de opening van andere vestigingen in de regio ‘t Gooi. Koningskinderen streeft tot op de dag van vandaag naar een optimale dienstverlening met een warm en persoonlijk karakter. En staat voor de beste kinderopvang die in Nederland mogelijk is.

 

lees meer uit de rubriek al het nieuws

Samengaan Partou en KidsFoundation creëert sterkere kinderopvangorganisatie in Nederland
Nieuwe organisatie garandeert blijvende kwaliteit en continuïteit kinderopvang.

lees ook

Resultaten bekend van onderzoek naar reclame en mediawijsheid
De Radboud Universiteit in Nijmegen heeft de resultaten van het...
Nationale Raad van Kinderen adviseert minister over kindermishandeling
Een afvaardiging van de Nationale Raad van Kinderen in dialoog...
Resultaten Smakelijke Moestuin
De Vrije Universiteit Amsterdam heeft de resultaten van het breed...
GoDo platform gelanceerd
Drie bso’s van Smallsteps hebben meegedaan aan de testfase van...